Rotterdam Ahoy, 16 - 17 september 2020

Randmanifestaties en seminars 2018

Els Zijlstra - MaterialDistrict

16:00

Lovely Light

Licht is een van de bouwstenen van architectuur, en materialen spelen daar een belangrijke rol in. Materialen die licht reflecteren, absorberen of doorlaten. Materialen die licht geven, of veranderen onder invloed van UV straling. (Dag)licht bevordert de gezondheid, maakt vrolijk, zorgt voor interactie, zorgt voor kleur die weer je stemming kan beïnvloeden. Deze lezing toont je bijzondere materialen die spelen met licht, en fantastische projecten waar het licht in al zijn vormen centraal staat.

Wat dacht je van glas waar vogels niet meer tegenaan vliegen, lichtgevende stoeptegels, solar panelen met prints, films die daglicht naar drie verdiepingen onder de grond transporteren, licht doorlatende draagconstructies en zelfregulerende zonwering in glas. Volop inspiratie dus!

Nicholas Ninaber van Eijben - Nic&Mic

19:00

The Art of Upcycling by Ocean Sole

De inspirerende kunstwerken van Ocean Sole vertellen een bijzonder verhaal, ‘The Art of Upcycling’. De broers Nicholas en Michael (Nic&Mic) zijn sinds 2014 de Europese partner voor de kleurrijke slipperkunst. De twee broers zijn een groot voorstander van het ‘Trade Not Aid’-concept. Nicholas vertelt met veel passie over hun avontuur met Ocean Sole en hoe je door goed zaken doen de wereld schoner en leuker kunt maken. 

architect
meets
innovations

Andere landen

Klik hier

Join the conversation #ATWNL

Design & Plan

Online Product Directory

Mediapartner

Mediasponsor

Profiles of Architects