Rotterdam Ahoy, 16 - 17 september 2020

Andere landen

Klik hier

FOCUS ON FUTURE-PROOF

ARCHITECT@WORK introduceert
next level lead generation
door een gloednieuwe hybride dimensie
toe te voegen aan alle events!

Het is algemeen geweten dat face to face contact de ultieme boost is voor al uw relaties, of die nu privé of zakelijk zijn. Het is hét type contact dat ons in staat stelt om iemands lichaamstaal correct te interpreteren, dat onze basisnood aan menselijk contact invult, het face to face contact dat zorgt voor de nodige transparantie en dé basis bij uitstek is waarop sterke, zakelijke en lange-termijn relaties gefundeerd zijn.

Net daarom zijn wij ervan overtuigd dat de tijd nu, méér dan ooit, rijp is om te investeren in de professionele live events zoals ARCHITECT@WORK. Ons unieke concept is het meest optimale en kosten efficiënte event om uw recentste productinnovaties live voor te stellen aan een zorgvuldig geselecteerde community van architecten en interieurarchitecten, dit op de meest uiteenlopende locaties in Europa én daarbuiten.

Ons all-in concept wordt u gebracht in dezelfde gemoedelijke en vertrouwde sfeer, maar bovenal in een bijzonder veilige omgeving waarbij alle sanitaire voorzorgsmaatregelen maximaal gerespecteerd worden. Uw gezondheid en veiligheid zijn een absolute prioriteit voor ons team!

De voorbije jaren waren we voor onze events al heel gedreven op zoek naar een goede balans tussen sterke, innovatieve on site content en waardevolle complementaire digitale elementen.

De recente ontwikkelingen hebben onze research echter in een stroomversnelling gebracht en ARCHITECT@WORK is trots jullie te melden dat we vanaf september 2020 next level lead generation zullen introduceren, als onderdeel van ons strategisch plan om een hybride laag toe te voegen aan al onze events.

Meer info

SEMINARS

Woensdag 16 september 2020

11:30    Door de schalen heen ontwerpen
             Mechtild Stuhlmacher 
             Korteknie Stuhlmacher
14:30    Flexibele structuren 
             Barend Koolhaas 
             Barend Koolhaas
16:30    Transformatie stedelijke gebieden
             David Giannotten
             OMA

Donderdag 17 september 2020

11:30    Groene stedelijke gebieden
             Albert Herder
             Studioninedots
14:30    Wonen in hoge dichtheid 
             Caro van de Venne
             Barcode Architects
16:30    TBC

Meer info

architect
meets
innovations

Join the conversation #ATWNL

Design & Plan

Online Product Directory

Mediapartner

Profiles of Architects