Rotterdam Ahoy, 16 - 17 september 2020

Nieuws

We are all in this together!

26 maart 2020

COVID-19 heeft onze levens, zowel professioneel als privé, serieus in zijn greep. Dat onze gezondheid nu prioritair is, is dan ook vanzelfsprekend.

Ons team volgt de situatie uiteraard op de voet, maar willen graag benadrukken dat de najaarsedities van ARCHITECT@WORK 2020 ingepland blijven zoals initieel voorzien. Wij werken momenteel – van uit onze respectievelijke home offices – keihard verder om deze edities grondig voor te bereiden en kijken er dan ook naar uit om jullie snel opnieuw te kunnen ontmoeten op ARCHITECT@WORK.

Meer info

Innovatieve benaderingen en producten centraal op drukbezocht ARCHITECT@WORK

20 september 2018

Op woensdag 12 en donderdag 13 september 2018 bezochten meer dan 4.750 architecten, interieurarchitecten en andere ontwerpers ARCHITECT@WORK in Rotterdam. Rond het thema van de tweejaarlijkse editie, ‘Architectuur en Licht’, organiseerde Architectenweb een succesvol lezingenprogramma.

Meer info

ARCHITECT@WORK staat in teken van 'Architectuur en Licht'

12 juni 2018

Om de twee jaar vindt het succesvolle concept ARCHITECT@WORK plaats in Nederland. Na de 14 internationale edities van vorig jaar is het nu uitkijken naar de zevende editie in Rotterdam Ahoy op 12 en 13 september 2018. In 2018 en 2019 worden ook een aantal nieuwe organisaties aan het reeds uitgebreide internationale aanbod toegevoegd: Turijn, Madrid, Bilbao, Wiesbaden, Hamburg en Oslo.  

Meer info

Volg ARCHITECT@WORK op Instagram!

10 januari 2017

Benieuwd waar onze teams dagelijks mee in de weer zijn? Zin om de sfeer op een bepaalde editie op te snuiven? Enthousiast om zelf content te posten over ARCHITECT@WORK?

Het kan voortaan allemaal! Volg onze Instagram account en laat je onderdompelen in onze wereld.

@architect_at_work

Meer info

Veel nieuwe producten gelanceerd op sfeervol ARCHITECT@WORK

20 september 2016

In Rotterdam Ahoy vond op woensdag 14 en donderdag 15 september de zesde editie van ARCHITECT@WORK plaats. Aan 4.256 architecten en andere ontwerpers presenteerden meer dan 280 exposanten uit de bouw hun nieuwste producten. Het thema van het event – Architectuur en Water – was uitgewerkt in verrassende tentoonstellingen en een gevarieerd lezingenprogramma.

Meer info

Lezingenprogramma rond wateropgaven

9 september 2016

Architectenweb heeft rond het thema architectuur en water een gevarieerd lezingenprogramma samengesteld. Sprekers zijn onder meer Kristian Koreman (ZUS), Dirk van Peijpe (De Urbanisten) en Koen Olthuis (Waterstudio.NL).

 

Meer info

ARCHITECT@WORK 2016 staat in teken van architectuur en water

16 februari 2016

ARCHITECT@WORK  heeft een schitterend 2015 achter de rug. Alle internationale edities waren een succes en dus kijkt men reikhalzend uit naar wat 2016 brengt. 2016 wordt immers een belangrijk jaar nu de tweejaarlijkse editie in Rotterdam op de kalender staat en het indrukwekkende rijtje organisaties uitgebreid wordt met nieuwe edities in Rome en Istanbul…

Meer info

Design & Plan

Online Product Directory

Mediapartner

Profiles of Architects